Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Banen met een Nederlands tintje ...

Inhoud syndiceren Jobindex - Ledige job indeholdende mindst et af ordene nederland eller holland
Danmarks største jobmarked
Bijgewerkt: 18 weken 15 uur geleden

Ingeniører indenfor automation, CORE A/S

wo, 02/05/2018 - 00:00
Ingeniører indenfor automation

CORE A/S, Herlev

CORE A/S leverer avanceret reguleringssoftware, der forbedrer driften af tørrere, inddampere, presser, dekantere og andre maskiner til fødevareindustrien, primært til producenter af animalske biprodukter.

Du bliver en væsentlig faktor i vores automationsafdeling, som kommer til at vokse markant over de næste år.

Her vil du bidrage til udviklingen af ny avanceret reguleringssoftware i samarbejde med vores ingeniører/automationsteknikere/PLC-programmører, og du vil sammensætte og dokumentere vores reguleringssoftware samt være med til at implementere styringen hos vores kunder.

Kreativ og idégenererende maskin-/konstruktionsingeniør, HumanTrust A/S

wo, 02/05/2018 - 00:00
Kreativ og idégenererende maskin-/konstruktionsingeniør

HumanTrust A/S søger for Promovec A/S i Risskov

Promovec A/S søger en maskin-/konstruktionsingeniør til sin tekniske afdeling i Aarhus. Så har du et ønske om at sætte dit aftryk på den tekniske og mekaniske udvikling af fremtidens elcykel, hvad angår motorer, batterier og displays, så har du nu muligheden for at blive en del af et yderst kompetent og erfarent team!

Promovec A/S er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at designe, udvikle, producere og distribuere elcykler. Virksomheden betragtes som first mover indenfor både design og teknisk udvikling.

Du evner at gøre tingene færdige og komme i mål med dine arbejdsopgaver indenfor design og teknisk udvikling af motorer, batterier, displays og andre mekaniske produkter til fremtidens elcykler.

Engageret lagermedarbejder, Mermaid Medical A/S

di, 01/05/2018 - 00:00
Engageret lagermedarbejder

Jobindex A/S søger for Mermaid Medical A/S i Stenløse

Brænder du for logistik og lager, og har du erfaring fra medical device-branchen? Så er du muligvis vores kommende kollega.

Vi søger en ny kollega til vores lager, der er klar til at komme med på en spændende rejse i en virksomhed i vækst. Du vil blive del af en ambitiøs og engageret organisation, hvor det går rigtig stærkt. I dagligdagen vil du indgå i et mindre team, hvor netop TEAM er nøgleordet. Samarbejde, åbenhed og tillid er værdier, der prioriteres højt.

Primære opgaver:

 • Varemodtagelse, inspektion, registrering af varer
 • Opfyldning af varer på hylder
 • Pluk, pak, kontrol og forsendelse af varer

Økonomichef til Danespo A/S, Mercuri Urval

di, 01/05/2018 - 00:00
Økonomichef til Danespo A/S

Mercuri Urval søger for DANESPO A/S i Give

Økonomi og IT • Ledelsessparring • Ansvar

Danespo A/S er en velkonsolideret virksomhed med et særdeles solidt fundament og ambitioner om fortsat vækst. For at styrke økonomifunktionen og ledelsesteamet søges nu en økonomichef, som kan være med til at sikre, at afdelingen udvikles, bidrager og skaber mest mulig værdi for virksomheden.

Du kommer med minimum 5 års erfaring fra en økonomifunktion og sidder formodentlig enten som økonomichef i en mindre/mellemstor virksomhed eller som controller i en mellemstor/stor virksomhed og er klar til at tage næste skridt i karrieren.

Du har gerne erfaring med udenlandske datterselskaber og diverse discipliner i forhold til eksportafsætning (valutarisiko osv.), og generelt har du selvfølgelig værktøjskassen i orden, når det gælder års- og månedsregnskaber, budgettering, for-/efterkalkulationer osv.

Nordisk lead specialist, Bonnier Publications A/S

di, 01/05/2018 - 00:00
Nordisk lead specialist

Bonnier Publications A/S, København

Vil du være med til at udvikle vores leadsarbejde til en enestående forretning? Kan du drive vores fremtidige leadsstrategi på tværs af magasiner og digitale produkter og på tværs af kanaler?

Det er dit ansvar, at der bliver udviklet scoringsmodeller, der kan levere konkret eksekvering, ligesom det er dit ansvar løbende at vurdere værdien af permission-basens nuværende bestand: hvordan den øges, hvordan vi sikrer fastholdelse af leads, modning, og undgår frafald. Du skal have fokus på at skabe de bedst mulige forudsætninger for at indfri både vores annonce- og abonnementsbudgetter.

I tæt dialog med dine kolleger vurderer, prioriterer og igangsætter du således leadsaktiviteter i relevante kanaler og følger aktiviteterne tæt.

Shop assistant over 18 år til vores shop i Magasin i Odense, Saint Tropez A/S

di, 01/05/2018 - 00:00
Shop assistant over 18 år til vores shop i Magasin i Odense

Saint Tropez A/S

Vil du gerne være en del af Saint Tropez’ retail univers? Har du lyst til at lære?

Ansvarsområder:

 • Kundebetjening/service
 • Modtagelse af varer samt lageropfyldning
 • Diverse forefaldende opgaver.

Kan du arbejde 5-25 timer om ugen, kan vi tilbyde fleksible arbejdstider indenfor Magasins åbningstid. Der skal påregnes morgen- og aftenvagter samt vagter i weekenden.

Saint Tropez tilbyder et job, hvor du får mulighed for at præge din hverdag med egne ansvarsområder og gode udviklingsmuligheder. Du får masser af udfordringer samt ansvar i et ungt miljø med gode kolleger.

Elev, Saint Tropez A/S

ma, 30/04/2018 - 00:00
Elev

Saint Tropez A/S, København

Er du klar til en udfordring? Vil du gerne være en del af Saint Tropez’ retail univers? Brænder du for at skabe de bedste oplevelser for kunderne? Er du passioneret, engageret, og tænder du på at opnå gode resultater sammen med teamet?

Vi søger en elev til vores butik på Vimmelkaftet, gerne med start 1. august.

Er du vild med Saint Tropez?

 • Er du modebevidst?
 • Har du et stort salgstalent?
 • Brænder du igennem som person?

Så tilbyder vi dig:

 • En alsidig og spændende 2-årig uddannelse som salgsassistent med profil i tekstil, inkl. 2 ugers skoleophold pr. halvår
 • Et bredt kendskab til mode, tekstil, salg, kundeservice m.m.
 • Egne ansvarsopgaver, salgstræning, og stor mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Demand Planner Promotions & Novelties, Triumph International textil a/s

ma, 30/04/2018 - 00:00
Demand Planner Promotions & Novelties

Triumph International textil a/s, Vedbæk

Reporting into the Department Head, Head of Sales Operations, North, based in Vedbæk, Denmark, this role is responsible for the daily follow-up and planning of sloggi IA novelties and events. Furthermore, ensure the sufficient stock to fulfill the North collection is planned and ordered in line with our Brand’s requirements. You will be part of a small team which is split between three sites; Vedbæk in Denmark, Eindhoven in Holland and Swindon in the UK.

What You’ll Do

 • Demand Planning in SAP APO.
 • Ensuring sufficient stock level to fulfill incoming orders.
 • Maintaining contact with the Supplier Network Planning department based in headquarter in Switzerland concerning campaigns and key account deliveries.

Senior Controller, MacArtney A/S

do, 26/04/2018 - 00:00
Senior Controller

MacArtney A/S, Esbjerg

MacArtney søger en Senior Controller til et job i en spændende og ekspansiv international virksomhed med et godt arbejdsmiljø.

Vi foretrækker, at den nye medarbejder, som skal referere direkte til vores CFO, har revisorbaggrund samt erfaring fra produktionsvirksomheder.

Primære arbejdsopgaver

 • Udvikle og udarbejde rapporter til brug for koncernens opfølgning af indtjening på produkter og projekter.
 • Sikre styring af projekter ift. færdiggørelsesgrad, fremdrift, økonomi, ressourceforbrug og tid.
 • Sikre løbende optimering og videreudvikling af processer og systemer.

Virksomheden tilbyder et spændende job i en international virksomhed, der er i god vækst og har store ambitioner – og som har midlerne og viljen til at gøre ambitioner til virkelighed. Vi arbejder på et højt fagligt niveau, fra koncept til installation, hvor der er plads til, at også du kan udvikle dig gennem opgaver med selvstændighed og ansvar.

Marketing Assistant, Iveco Danmark A/S

do, 26/04/2018 - 00:00
Marketing Assistant

CNH Industrial, Albertslund

We have a unique opportunity as Marketing Assistant in our 2 year VIE trainee program. You will be working in our Nordics & Baltics - Parts & Service team at CNH Industrial, based in Copenhagen. The Parts & Service department is dealing with the following brands within Agricultural and Construction business; Case IH, New Holland & Case Construction.

In the role as Marketing Assistant, you will fulfill an important role, where you have the responsibility of supporting and executing the marketing plan.

You will do this through the following tasks:

 • Business Analysis & Reports
 • CRM data management
 • Buy away analysis
 • Competitive Analysis/Benchmarking
 • Price Repositioning & Margin Analysis.

Customer Service Coordinator – Svensk- eller norsktalende, Bolia International A/S

do, 26/04/2018 - 00:00
Customer Service Coordinator – Svensk- eller norsktalende

Bolia International A/S, Aarhus

Bolia.com er en international og ambitiøs virksomhed i kraftig udvikling. For at styrke vores serviceniveau søger vi en dynamisk kollega til at servicere vores norske og svenske markeder.

Vores mål i Bolia er at være et superbrand, som giver vores kunder verdens bedste service. Vores Customer Service har pt. åbent i tidsrummet 8-21, og inden for dette tidsrum vil din arbejdstid ligge.

Dine arbejdsopgaver er mangeartede og vil bl.a. omfatte:

 • Servicering af kunder og butikker per telefon, mail, chat og sociale medier
 • Sikre optimale løsninger for kunden og Bolia, selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger
 • Arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger samt vores butikker
 • Indsamling af data til statistik og reklamationsbehandling.

Sales Supporter, VERO MODA

wo, 25/04/2018 - 00:00
Sales Supporter

VERO MODA, Aarhus

Nyder du at have mange bolde i luften, og trives du i en central rolle, hvor du er involveret i mange forskellige projekter? Vil du være med til at styrke VERO MODAs position på det belgiske marked?

Dit primære arbejdsområde er at assistere sælgerne og de salgsansvarlige på det belgiske marked i det daglige arbejde. Samtidig fungerer du som backup for salgsteamet, ligesom du dagligt varetager selvstændige, administrative og salgsrelaterede opgaver på tværs af afdelingen. Derudover er dine opgaver:

 • Daglig kontakt og support til kolleger i salg på det belgiske marked
 • Varetage ordrebehandling og følge op på ordrer og lagersituation
 • Salgsoverblik
 • Udarbejde og ajourføre diverse lister i afdelingen
 • Support i forbindelse med kollektionsmøder, events osv.
 • Udsendelse af toplister og lagerlister, samt opfølgning herpå.

Økonomiassistent til 16 måneders barselsvikariat, Danish Agro a.m.b.a.

di, 24/04/2018 - 00:00
Økonomiassistent til 16 måneders barselsvikariat

DLA Agro, Galten

I Galten nær Aarhus bliver du en del af økonomiafdelingen i DLA Agro, hvor du får 4 kolleger. DLA Agro er et indkøbsselskab, som udelukkende sælger engros til grovvareselskaber inden for landbruget.

I vores nye, moderne kontorfaciliteter, med en god kantineordning, bliver du en del af et stærkt team. I dagligdagen har vi en familiær stemning, og vi samarbejder på kryds og tværs. I perioder er der travlt med sæsonudsving og arbejdspukler, men vi lykkes altid sammen.

I dagligdagen bliver din rolle at aflaste os. Det gør du ved at hjælpe med økonomiske og administrative opgaver. Det indebærer:

 • salgsfaktureringer ved udleveringer – vejesedler, skibsudleveringer, GHG og certificeringer
 • købsfaktureringer
 • bogføring af omkostningsfakturaer

Intern sælger, Scandinavian Packaging A/S

ma, 23/04/2018 - 00:00
Intern sælger

Scandinavian Packaging A/S, Borup

Til at servicere vores eksisterende kunder samt at skabe vækst hos nye kunder søger vi en intern sælger til vores salgsafdeling.

Du vil primært arbejde med skandinaviske kunder men ligeledes have leverandørkontakt med både Tyskland, Holland og Italien.

Du vil blive en del af et samlet team hos Scandinavian Packaging, der er vækstorienteret. Vi har en flad organisation, hvor der vises tillid og gives ansvar. Vi har fokus på, at det skal være sjovt og givende for alle parter.

Du kommer bl.a. til at sælge et meget bredt sortiment af emballage til alle skandinaviske producenter af kosmetik og personligt pleje produkter.

DRIFTSLEDER, JKS

ma, 23/04/2018 - 00:00
DRIFTSLEDER

JKS søger for DSV Frø Danmark A/S i Slagelse

Har du gode samarbejdsevner, og brænder du for at stå i spidsen for en produktionsafdeling inden for planteforædling i en international virksomhed? Så har vi et spændende og alsidigt job til dig!

Som driftsleder har du direkte personaleansvar for 12-14 medarbejdere i produktionen og er ansvarlig for, at driften kører optimalt. Du vil samtidig være den øverste ansvarlige på vores lokation på Sjælland, hvor du vil koordinere og tilrettelægge arbejdsopgaver og styre indtagning af frø fra frøavlere samt fungere som den primære kontakt til leverandører og samarbejdspartnere.

Du bliver ansvarlig for indkøb og styrer registrering af produktionsdata, frøpartier og timeopgørelser. Derudover er du ansvarlig for ejendommen i Sørbymagle uden for Slagelse og koordinerer produktionsplanlægningen i tæt samarbejde med driftslederen i Holstebro.

Eksportsælger med flair for møbelsalg, positiv energi og et internationalt mindset, Hansen Toft A/S

ma, 23/04/2018 - 00:00
Eksportsælger med flair for møbelsalg, positiv energi og et internationalt mindset

Hansen Toft A/S søger for Scan-Thor Group i Herning

Til et dynamisk og internationalt miljø med fokus på design, produktion og salg af skandinaviske møbler i hele Europa, søger Twenty 1 en eksportsælger til en central rolle i virksomheden.

Møbler med skandinavisk enkelthed, udviklingsorienteret salg sammen med kunden og en høj grad af frihed er nøgleord i stillingen som eksportsælger hos Twenty1.

Med reference til og i tæt samarbejde med Head of Sales and Product Development skal du opstarte, udvikle og servicere nye kunder og markeder. Du vil få ansvaret for at sælge, udvikle og designe skandinaviske møbler i tæt samarbejde med dine kunder, og du vil spille en central rolle i hele processen fra produktion til møblerne står i kundens udstilling. Twenty1 ønsker at styrke positionen på følgende markeder: Norge, England, Tyskland, Frankrig, Schweiz, Finland og Holland.

3D måletekniker til nyoprettet stilling med store faglige udfordringer, Ammeraal Beltech Danmark A/S

ma, 23/04/2018 - 00:00
3D måletekniker til nyoprettet stilling med store faglige udfordringer

Ammeraal Beltech Danmark A/S, Vejle

Til en nyoprettet stilling i vores testafdeling søger vi en ny dygtig kollega til programmering og opmåling på vores optiske målemaskine til værktøjer.

Vi tilbyder en stilling, hvor du får det fulde teknisk ansvar omkring målemaskinen, de tekniske løsninger og den nødvendige kontakt med maskinleverendøren.

Af andre opgaver kan nævnes:

 • Planlægning og koordinering af ordreafvikling og dine daglige opgaver i samarbejde med vores produktionsenhed
 • Deltagelse i QC-opgaver/projekter med ansvar for opmålingsopgaver i forbindelse med kvalificering af nye emner/produkter

Assistant Accountant hos Sheltons Accountants, InterCo Denmark ApS

ma, 23/04/2018 - 00:00
Assistant Accountant hos Sheltons Accountants

Sheltons Danmark, København

Vi tilbyder en fantastisk mulighed for en Assistant Accountant til at udvikle sig i et lille team i en rivende udvikling, der arbejder for internationale kunder

Jobbet:

 • Assistere med en bred vifte af opgaver, herunder alle regnskabsmæssige krav til et udvalg af vores internationale kunder – virksomheder baseret især i Storbritannien, Tyskland, andre steder i Vesteuropa og Nordamerika
 • Assistere med perioderapportering inklusiv momsindberetning, lønadministration og regnskabsføring
 • Udarbejdelse af årsregnskaber i henhold til dansk lovgivning
 • Sikre overholdelse af danske skattemæssige lovgivningskrav

HR Business Partner Nordics & Benelux – maternity cover, Triumph International textil a/s

vr, 20/04/2018 - 00:00
HR Business Partner Nordics & Benelux – maternity cover

Triumph International textil a/s, Vedbæk

Reporting to Global HRBP based in Triumph’s headquarter in Switzerland this opportunity will bring you international exposure and a fantastic opportunity to join global organization that is going through exciting times of transformation.

You will be part of a global team with HR Business Partners across Europe. Additionally, you will be part of local HR teams, both in Denmark and Holland. You will work closely with your 2 Danish and 2 Dutch HR colleagues in the Shared Service Center.

Roles & Responsibilities:

 • Ensure advice and support to management and line managers in all HR and labor law related topics
 • Assure proper implementation of HR policies, processes, tools and systems in line with the global framework incl. linking the business and people strategy supporting long-term business goals
 • Participate in national and international (HR) projects

Hjemmesygeplejen i Favrskov Vest Hammel søger sygeplejerske, Favrskov Kommune

do, 19/04/2018 - 00:00
Hjemmesygeplejen i Favrskov Vest Hammel søger sygeplejerske

Favrskov Kommune

Har du lyst til et barselvikariat som hjemmesygeplejerske, så har du chancen nu!

En af vores sygeplejersker skal på barsel, og derfor søger vi en sygeplejerske til et barselsvikariat i Hjemmesygeplejen Favrskov Vest Hammel.

Du skal være uddannet sygeplejerske og have kørekort for at komme i betragtning til stillingen.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med fokus på faglig kompetence. Det er vigtigt for os at kunne sende fagligt kompetent personale ud til vores borgere, som har behov for vores hjælp.